ALLE PRODUKTER

HUDPLEJE

OPFRISKENDE


Freschezza - opfriskende urtebaseret kropsplejeserie der er som en frisk morgentur i en af italiens frodige haver, imens man plukker en buket af friske urter og dufter de krystalklare og forfriskende toner. En diskret blanding af økologisk timian- og rosmarinekstrakt. 

FUGTGIVENDE


Idratazione - fugtgivende kropsplejeserie der er som en velfortjent pause under et figentræ i den italienske sol. Omgiv dig selv med dejlige dufte - søde som sensuelle. Fremstillet med økologisk figen- og hibiscusekstrakt.  

SOOTHING


Delicatezza kropsplejeserien er delikat blødhed til sensitiv hud. Denne soothing serie respekterer hudens specifikke behov og giver en skånsom pleje. Kombinerer skånsomt økologisk appelsinblomst og aloe vera ekstrakt. 

HÅRPLEJE

RENSENDE


Equilibrio er N.A.E.rensende hårplejesortiment, der er specielt formuleret til fedtet hår. Det er en gåtur langs den italienske kyst, hvor du mærker den friske brise i dit hår. Synk ned i en sky af denne forfriskende duft af urter.

REPARERENDE


Riparazione er N.A.E. reparerende hårplejesortiment, der især er formuleret til tørt hår. Det er en hyldest til den ikoniske italienske oliven og basilikum, der er kendt for deres nænsomme pleje og evige karakter. Dyk ned i denne bølge af behagelig og blød vellugt.

UNIVERSAL CARE


Segreto di Bellezza indeholder alle skønhedsegenskaberne fra økologisk olivenolie og giver blødhed, langtidsvarende fugt og beskyttelse til huden og hårspidserne.


UNIVERSALCREME

Segreto Di Belleza universalcremen indeholder alle skønhedsegenskaberne fra økologisk olivenolie og giver blødhed, langtidsvarende fugt og beskyttelse til huden og hårspidserne. Egnet for hele familien (fra 3 år).

laes mere

MANIFEST

Vores certificererede økologiske kropsplejeprodukter er som en hyldest til den overdådige italienske natur og er indbegrebet af italiensk skønhed.
Alle vores produkter er COSMOS-økologisk certificeret af Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS standarter: - min. 95% af ingredienserne er af naturlig oprindelse - min. 20% af det samlede produkt er økologisk dyrket (10% for produkter der skylles af)
Vores formularer er udviklet med passioneret inspiration og viden om urter og er baseret på en unik blanding af økologiske ingredienser - inspireret af den frodige italienske natur.
Alle vores formularer er veganske, hvilket betyder: - produceret uden animalske produkter, biprodukter eller andet af animalsk oprindelse. - ingen former for dyreforsøg af N.A.E på initiativ af virksomheden eller på vegne af denne, som foreskrevet i loven.

BLIV INSPIRERET AF N.A.E UNIVERSE