HÅRPLEJE

The Italian way.


Vores hårpleje-serier er baseret på naturens skønhedshemmeligheder og traditionel italiensk naturmedicin for at afsløre dit hårs naturlige skønhed. Hver formel er udviklet med en unik sammensætning af økologiske ingredienser og indeholder et minimum af 97 % naturlig oprindelse.  

REPARERENDE

Riparazione reparerende hårplejesortiment, der især er formuleret til tørt hår. Det er en hyldest til den ikoniske italienske oliven og basilikum, der er kendt for deres nænsomme pleje og evige karakter. Dyk ned i denne bølge af behagelig og blød vellugt.


RENSENDE

Equilibrio rensende hårplejesortiment, der er specielt formuleret til fedtet hår.Det er en gåtur langs den italienske kyst, hvor du mærker den friske brise i dit hår. Synk ned i en sky af denne forfriskende duft af urter. 

UNIVERSAL CARE

Segreto di Bellezza universalolie til hår, krop og hud.Denne universalolie indeholder al skønhedskraften ved økologisk olivenolie, som er italienske kvinders vigtigste hemmelige skønhedsmiddel. Der er uendelige anvendelsesmuligheder: den kan påføres dine hårspidser eller til at nære huden natten over eller sågar beskytte tørre områder på kroppen mod kulden.


UNIVERSALCREME

Segreto Di Belleza universalcremen indeholder alle skønhedsegenskaberne fra økologisk olivenolie og giver blødhed, langtidsvarende fugt og beskyttelse til huden og hårspidserne. Egnet for hele familien (fra 3 år).

laes mere

GET INSPIRED BY N.A.E. UNIVERSE