BODY CARE

The Italian way.

Vores kropsplejeserier bygger på naturens skønhedshemmeligheder og den italienske tradition for brug af urter, hvilket giver en enestående sanse- og duftoplevelse. Hver formular er fremstillet af en unik kombination af økologiske ingredienser og indeholder som minimum 97% ingredienser af naturlig oprindelse.

OPFRISKENDE

Freschezza - opfriskende urtebaseret kropsplejeserie der er som en frisk morgentur i en af italiens frodige haver, imens man plukker en buket af friske urter og dufter de krystalklare og forfriskende toner. En diskret blanding af økologisk timian- og rosmarinekstrakt. 

FUGTGIVENDE

Idratazione - fugtgivende kropsplejeserie der er som en velfortjent pause under et figentræ i den italienske sol. Omgiv dig selv med dejlige dufte - søde som sensuelle. Fremstillet med økologisk figen- og hibiscusekstrakt.  

SOOTHING

Delicatezza kropsplejeserien er delikat blødhed til sensitiv hud. Denne duftfrie serie respekterer hudens specifikke behov og giver en skånsom pleje. Kombinerer skånsomt økologisk appelsinblomst og aloe vera ekstrakt. 

UNIVERSAL CARE

Segreto di Bellezza indeholder alle skønhedsegenskaberne fra økologisk olivenolie og giver blødhed, langtidsvarende fugt og beskyttelse til huden og hårspidserne.

MANIFEST

Vores certificererede økologiske kropsplejeprodukter er som en hyldest til den overdådige italienske natur og er indbegrebet af italiensk skønhed.
Alle vores produkter er COSMOS-økologisk certificeret af Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS standarter: - min. 95% af ingredienserne er af naturlig oprindelse - min. 20% af det samlede produkt er økologisk dyrket (10% for produkter der skylles af)
Vores formularer er udviklet med passioneret inspiration og viden om urter og er baseret på en unik blanding af økologiske ingredienser - inspireret af den frodige italienske natur.
All our formulas are VEGAN. There is no involvement of any animal product, by-product or derivative, no involvement of testing of the N.A.E. products on animals conducted as the initiative of the company or on its behalf as prescribed by law.

BLIV INSPIRERET AF N.A.E UNIVERSE