NATURLIG OG ØKOLOGISK

ingredienser

Vores formularer er udviklet med passioneret inspiration og viden om urter og er baseret på en unik blanding af økologiske ingredienser.

Økologiska ingredienser

• rosmarin timian figen • hibiscus appelsinblomst • aloe vera • appelsinblomst • salvie • mynte • olivenolie


Rosmarin

Rosmarin har været en hellig plante siden romersk tid og er kendt for at stimulere fordøjelsen. Urten bruges også som en generel stimulering. Brugt i kosmetik både indenfor hud og hår, da rosmarin rengør og toner. Det hjælper ligeledes hudens egen naturlige opstramning og styrke.

Timian

Rig på uundværlige olier, som bruges til alt på grund af de aromatiske, fordøjelsesfremmende og antiseptiske egenskaber. Indenfor kosmetik er timian kendt for at bekæmpe ildelugtende bakterier, rense huden og regulere taglproduktionen.

Figen

Figen anses som den ældste frugt og blev traditionelt brugt grundet dens anti-inflammatoriske evner og beroligende egenskaber. Indenfor kosmetik er figen kendt for dens fugtgivende egenskaber og beskyttende effekt mod frie radikaler.

Hibiscus

Antioxidant og endda blodtryksreducerende - hibiscusblomstens medicinske egenskaber har været kendt siden antikken. Indenfor kosmetik har hibiscus været brugt grundet dens stærkt fugtgivende egenskab og dens effekt mod glansløshed i huden.

Aloe vera

Aloe vera har i mere end 5000 år været brugt til terapeutiske og kosmetiske formål, særligt grundet dens stærke helende kraft. Aloe vera er rig på mange kosmetiske egenskaber og er særligt god for sensitiv hud grundet dens anti-inflammatoriske, helende og fugtgivende evner. 

Appelsinblomst

Brugen af olien fra blomsten blev populær i det 17. århundrede af Anne Marie Orsini, hertuginden af Bracciano & prinsessen af Nerola. Appelsinblomst bidrager med dens blødhed og beroligende kraft til pleje af selv den mest udsatte og krævende hud. 

Salvie

Salvie er rig på antiinflammatoriske, astringente og bakteriedræbende egenskaber. Det bruges ofte til behandling af hovedbunden, hvis den er udsat for skæl, eksem eller udslæt.

Mynte

Mynte er rig på mentol, der ofte bruges i kosmetik til at friske hovedbunden og beskytte mod skæl. Med sine forfriskende og afkølende egenskaber kan det hjælpe med at holde håret rent og friskt hele dagen lang.

Olivenolie

I århundreder har olivenolien altid været brugt til at forebygge eller helbrede sygdomme. Alle dele af oliventræet er nyttige: frugten, bladet, blomsten og barken. I det gamle Grækenland behandlede præparater sammensat af blade og olivenolie alt slags inflammation.