Gør det selv! Veganske bodyscrubs til alle hudtyper

Gør det selv-bodyscrubs og ansigtsmasker, nemt og hurtigt! Du kan finde alle de ingredienser, du skal bruge, i dit køkken!
Rørsukker, en æterisk olie, appelsinblomsterblade, en stilk med vilde blomster og et stykke naturlig appelsinsæbe på et bord

Længe inden éngangsmasker og dyre spaoplevelser så dagens lys, plejede kvinder deres krop med det, der nu engang var tilgængeligt. Og heldigvis kan du stadig lave hudplejeprodukter med ting, du har i køkkenet. Prøv disse nemme gør det selv-bodyscrubs og ansigtsmasker til forskellige hudtyper, og oplev forskellen på din hud. Vejen til smuk hud starter i dit køkken! En hjemmelavet ansigtsmaske er også helt uden overflødige ingredienser.

Scrub med kaffe, olivenolie og rørsukker

Friskmalet kaffe i træskeer, klar til at blive lavet til en bodyscrub

 Denne fantastiske scrub med kaffe og rørsukker eksfolierer huden blidt, mens olivenolien fugter og blødgør huden. Ansigtsmasken er velegnet til alle hudtyper, da den blidt fjerner døde hudceller, styrker cirkulationen og giver huden fornyet vitalitet.

1.     Bland ½ kop malet kaffe, ¼ kop rørsukker og ¼ kop olivenolie og rør godt, så du får en ensartet blanding. Opbevar blandingen i en lufttæt beholder, og brug den inden for to uger.

2.     Brug scrubben i badet: Tag en smule af blandingen mellem hænderne og massér scrubben ind i huden med cirkulære bevægelser på krop og hals.

3.     Vask kroppen med din foretrukne N.A.E. shower gel.

Fugtgivende Shower Gel
Opfriskende Shower Gel
Duft neutral Shower Gel

Scrub med fersken og rørsukker

Friskplukkede hele og halve ferskner på en dekorativ tallerken

Ferskner er fyldt med næringsstoffer og antioxidanter, der holder huden sund. Denne ferskenscrub efterlader huden blød og behagelig med en skøn duft, der er indbegrebet af sommer. 

1.     Flæk en moden fersken, fjern stenen og kom frugten i en blender. Du kan blende den med eller uden skræl.

2.     Bland ferskenen med ½ kop rørsukker og ¼ kop olivenolie. Opbevar blandingen i en lufttæt beholder, og brug den inden for en uge.

3.     Tag en spiseskefuld af din bodyscrub med under bruseren, og massér ind i ren hud med cirkulære bevægelse.

4.     Vask kroppen med din foretrukne N.A.E. shower gel.

Scrub med rose og lavendel

En smuk buket roser og lavendel i en glasvase

 Lavendel er en klassiker inden hudpleje, takket være plantens  anti-inflammatoriske og lindrende egenskaber. Dette er måske den mest tidskrævende gør det selv-scrub i vores udvalg, men den er stadig utrolig nem at lave, når først du har alle ingredienserne.

1.     Bland 1 ½ kop rørsukker med ½ kop olivenolie i en stor skål, og hæld 10 dråber æterisk lavendelolie og 2 spiseskefulde tørret lavendel i blandingen.

2.     Når blandingen er jævn, så tilsæt bladene fra 2 små roser. Bland godt. Opbevar blandingen i en lufttæt beholder, og brug den inden for to uger.

3.     Tag ca. tre spiseskefulde af din bodyscrub med under bruseren, og massér ind i ren og fugtet hud med cirkulære bevægelse.

4.     Vask kroppen med din foretrukne N.A.E. shower gel.

Scrub med appelsinskal

Hele, halverede og skrællede appelsiner på en marmorplade

Denne scrub indeholder meget mindre olivenolie end vores andre scrubs, og er dermed grovere og giver en mere effektiv eksfoliering af din hud. Det er også en fantastisk scrub til at fjerne tør hud på fødderne.

1.     Bland ½ kop rørsukker og 1 spiseskefuld finthakkede eller tørrede appelsinskaller i en skål.

2.     Tag en ny skål og pisk 2 spiseskefulde olivenolie og 5 dråber æterisk appelsinolie, indtil blandingen er jævn.

3.     Hæld olien i blandingen med sukker og appelsinskal og rør rundt, indtil blandingen er jævn. Opbevar scrubben en lufttæt beholder.

4.     Tag et par spiseskefulde af din bodyscrub med under bruseren, og massér ind i ren hud med cirkulære bevægelse.

5.     Vask herefter kroppen med din foretrukne N.A.E. shower gel.

Hvis du er vild med vores hjemmelavede veganske bodyscrubs, så vil du helt sikkert også synes om N.A.E.'s veganske skønhedsprodukter med ingredienser af naturlig oprindelse. For naturen giver dig alt det, din hud har brug for.

Opfriskende Shower Gel
Reparerende Shampoo
Universalolie til hår krop og ansigt, 75 ml
You might like the following stories