Naturlig. Autentisk. Økologisk.

Økologisk hudpleje er alfa og omega for din huds sundhed med veganske, plejende og miljøvenlige ingredienser, for ikke at glemme naturens vidunderlige friske dufte. Der er masser af grunde til, at du bør vælge skønhedsprodukter, der er certificerede og økologiske.

Vi er alle blevet mere bevidste om vores forbrugsvalg og de konsekvenser, valgene har for miljøet og helbredet. Vores skønhedsplejeprodukter er ingen undtagelse. Det er faktisk endnu vigtigere, at vi køber skønhedsplejeprodukter, der er naturlige, bæredygtige og økologiske, da ingredienserne optages i kroppen. Naturlige ingredienser, som frugt, blomster og krydderurter dufter skønt, og tager samtidig hensyn til både miljø og mennesker. Det er tid til at vælge naturligt af hensyn til vores skønhed og økosystem!

Certificeret som bæredygtigt

Certificeret som bæredygtigt

Mange produkter på markedet i dag hævder at være naturlige eller økologiske, for at appellere til kunderne, der bliver mere og mere bevidste om miljøpåvirkninger og hvilke ingredienser, de bruger på deres krop. Men hvordan er det muligt at sikre, at de hudpleje- og makeupprodukter, man køber og forbruger, rent faktisk er naturlige? Svaret er certificeringer.

Kig efter certifikaterne COSMOS Natural og COSMOS Organic. COSMOS Natural betyder, at min. 95 % af de samlede ingredienser skal være af naturlig oprindelse, ikke genetisk modificeret, og kræver særlige miljøstandarder for emballage og produktion. Certificeringen COSMOS Organic går et skridt videre med krav om, at en vis procentdel af ingredienserne skal være økologiske.

COSMOS-standarderne er udviklet på europæisk og internationalt niveau med henblik på at definere fælles krav og definitioner for økologiske og/eller naturlige skønhedsprodukter.

N.A.E.'s produkter indeholder min. 97 % ingredienser af naturlig oprindelse og er certificeret af ECOCERT®, hvilket betyder, at hvert eneste N.A.E.-produkt opfylder alle nødvendige kriterier for COSMOS' økologiske standarder.

Opfriskende Shower Gel
Reparerende Shampoo
Universalolie til hår krop og ansigt, 75 ml

Naturlig skønhed

Friskplukkede økologiske urter i en træmorter, klar til at blive stødt.

I bedste La Bella Vita-stil har italienerne brugt naturens kraft i århundreder. Denne viden om krydderurter, blomster, frugter og grøntsager er blevet videregivet fra generation til generation, og er blevet en del af italiensk tradition inden for gartneri, gastronomi og skønhedsprodukter!

Naturens kraft

Bed med forskellige krydderurter og grøntsager

Ansigtscremer, kropsolier og badeprodukter med naturlige ingredienser indeholder også planternes effektive egenskaber. Samtlige N.A.E.-produkter indeholder to italiensk-inspirerede ingredienser – hvilket betyder, at de naturlige ingrediensers fordele får en forstærkende effekt. Nogle økologiske ingredienser har plejende og fugtgivende egenskaber, andre har en lindrende effekt. En ekstra bonus er, at mange af ingredienserne har en skøn duft, der enten opfrisker eller beroliger sanserne. Naturens kraft er fantastisk – og alt hvad der er godt for din hud, vokser i den italienske natur! Det giver mening at udnytte alle naturens kræfter i lækre produkter, der dufter skønt og er i harmoni med miljøet.

Certificering af økologiske produkter

Kvinde i lang kjole går på en mark med solsikker.

Så hvordan vælger man hudplejeprodukter, som er naturlige,  økologiske,  veganske  og bæredygtige?

1.     Kig på produktemballagen – hvis emballagen er mærket med ECOCERT® COSMOS ORGANIC, opfylder produktet de definerede standarder.

2.     Gå også efter mærker, hvis produkter indeholder så mange naturlige ingredienser som muligt, som N.A.E., der angiver procentdelen af naturlige ingredienser på emballagen, fx: ”97 % af de samlede ingredienser er af naturlig oprindelse”.

3.     Læs altid ingredienslisten –  økologiske ingredienser er ofte markeret med stjerne der indikerer, at netop denne ingrediens er økologisk.

4.     Mærker og produkter må kun bruge betegnelsen ”vegansk”, hvis der ikke indgår animalske produkter, biprodukter eller afledte produkter, og når der ikke foretages nogen form for test på dyr. Produkter, der indeholder eventuelle animalske stoffer, skal mærkes med dette. Så vælg vegansk, og værn om dyr og miljø!

5.     Glem ikke selve emballagen – kig efter certificeringer der viser, at det valgte mærke tager bæredygtighed alvorligt. Vi anvender grøn plast, der er fremstillet af sukkerrør, et bæredygtigt, 100 %  plantebaseret og vedvarende råmateriale. Vores farvede flydende håndsæber er fremstillet af 100 % genbrugsplast.

Alle N.A.E.-produkter Produkterne fra Naturale Antica Erboristeria er perfekte eksempler på ren skønhed – så forkæl dig selv og vær samtidig med til at beskytte miljøet.

Fugtgivende Body Balm
Økologisk universalcreme
Rensende Shampoo Bar
You might like the following stories