CIAO!

Learn more about us

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria er et autentisk økologisk skønhedsbrand til kroppen med oprindelse i italiensk urtekendskab.

Antica Erboristeria har allerede været kendt i mange årtier i Italien, og det har altid drejet sig om at kombinere naturlige ingredienser med effektive aktive stoffer og tilbyde pålidelige produkter af høj kvalitet til hele familien.

Takket være sine kompetencer inden for plantekundskab og forskning har Antica Erboristeria altid skabt skræddersyede blandinger til hvert individuelt behov ved omhyggeligt at udvælge hver enkelt urt og naturlige ingrediens på grund af deres specifikke egenskaber.

Tanker om Italien - dets udsøgte dufte, dets utrolige natur, og dets sans for nydelse - er altid forbundet med en meget speciel livsstil. “La Bella Vita” – en livsstil, hvor du kun gør det, der er bedst for dig. Italiens natur er fuld af skatte, og i århundreder er hemmelige skønhedstips gået i arv for generation til generation blandt italienske kvinder.

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria afslører hemmelighederne om italiensk skønhed.

Som en hyldest til en lang italiensk tradition for naturmedicin og skønhedsopskrifter er vores formler fremstillet med unikke blandinger af forædlede økologiske ingredienser med mindst 97% af naturlig oprindelse. Alle vores ansigtsprodukter er veganske og certificeret økologiske. 

ORGANIC.

The Italian way.

MANIFEST

Vores certificererede økologiske kropsplejeprodukter er som en hyldest til den overdådige italienske natur og er indbegrebet af italiensk skønhed.
Alle vores produkter er COSMOS-økologisk certificeret af Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS standarter: - min. 95% af ingredienserne er af naturlig oprindelse - min. 20% af det samlede produkt er økologisk dyrket (10% for produkter der skylles af)
Vores formularer er udviklet med passioneret inspiration og viden om urter og er baseret på en unik blanding af økologiske ingredienser - inspireret af den frodige italienske natur.
All our formulas are VEGAN. There is no involvement of any animal product, by-product or derivative, no involvement of testing of the N.A.E. products on animals conducted as the initiative of the company or on its behalf as prescribed by law.

OPLEV VORES SKØNHEDSHEMMELIGHEDER

Alle vores produkter er COSMOS ØKOLOGISK certificeret af Ecocert Greenlife i overensstemmelse med COSMOS standarter: min. 95% af ingredienserne er af naturlig oprindelse, min. 20% af det samlede produkt er økologisk dyrket (10% for produkter der skylles af), andre ingredienser må ikke overstige 5% af det samlede produkt (se detaljer).

Alle vores produkter er lavet af en unik blanding af økologiske ingredienser og fejrer den traditionelle italienske skønhedstradition. 

Læs mere om vores certificeringer

BLIV INSPIRERET AF N.A.E UNIVERSE