EN HYLDEST TIL ØKOLOGISKE INGREDIENSER OG HUDPLEJEPRODUKTER

Vi ønsker at beskytte og arbejde med naturen i sin egen overdådighed. Økologisk landbrug bevarer jordens, økosystemers og menneskers sundhed, og beror på økologiske processer, biodiversitet og kredsløb, der er tilpassede til de lokale betingelse.

 Økologisk landbrug har fokus på at bevare og forbedre jordens frugtbarhed, og kendetegnes ved, at der ikke anvendes genmodificerede planter og mikroorganismer, kunstgødning eller kunstige pesticider. Økologi skaber bedre forhold for naturen på og omkring markerne, og en balance mellem plante- og husdyrproduktion, der er mere bæredygtig.

 

Hvad der er godt for naturen, er godt for kroppen. Alle vores produkter er økologisk certificeret af Ecocert i henhold til COSMOS-standarden. Dette betyder, at vores produkter indeholder naturlige ingredienser (minimum 95 %), hvoraf mindst 20 %* af det samlede produkt er dyrket økologisk. Vores formler  indeholder ikke syntetiske duftstoffer, farvestoffer, parabener, silikone, alkohol eller mineralolie.

 

*10 % af produkter, der skylles af.

 

Hos N.A.E tror vi på, at de mest effektive kropsplejebehandlinger kommer fra naturen. Derfor er vores hudplejeserier direkte inspireret af vores stolte tradition som plantespecialister: en ekspertise inden for naturmedicin, der er opbygget gennem generationer.

 

Vi har derfor valgt planter, blomster og frugter, hvis egenskaber - som har været kendt siden tidernes morgen - er de bedste for huden. For eksempel er timian kendt for sine antiseptiske og rensende egenskaber, figen virker antiinflammatorisk og beroligende, og aloe vera har en fugtgivende og helende effekt på huden.

Naturmedicin har været kendt i flere tusinde år, men vores viden om aktive ingredienser og deres sammensætning, har udviklet sig over tid. N.A.E.'s er at kombinere gamle traditioner med avanceret teknologi.

 


GET INSPIRED BY N.A.E. UNIVERSE