CIAO!

SOSTENIBILITÀ

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria er ikke alene certificeret økologisk, men også …

VEGANSKE FORMLER

 
Alle vores formler er veganske, hvilket betyder:

  • Ingen animalske ingredienser, som mælk eller honning.
  • Inden ingredienser baseret på animalske råstoffer, som krebsdyrskaller (kitin), keratin, silke eller oksetalg.                                    


Og: Vi tester ikke vores NAE-produkter på dyr. Test af kosmetiske produkter og kosmetiske ingredienser på dyr er forbudt i EU.

FSC CERTIFICERET

Vores emballage er fremstillet af grøn plast, der er fremstillet af sukkerrør, et bæredygtigt, 100 % plantebaseret og vedvarende råmateriale.

100 % GENBRUGSPLAST

Vores farvede flydende håndsæber er fremstillet af 100 % genbrugsplast og er fuldt genanvendelige

MANIFEST

Vores certificererede økologiske kropsplejeprodukter er som en hyldest til den overdådige italienske natur og er indbegrebet af italiensk skønhed.
Alle vores produkter er COSMOS-økologisk certificeret af Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS standarter: - min. 95% af ingredienserne er af naturlig oprindelse - min. 20% af det samlede produkt er økologisk dyrket (10% for produkter der skylles af)
Vores formularer er udviklet med passioneret inspiration og viden om urter og er baseret på en unik blanding af økologiske ingredienser - inspireret af den frodige italienske natur.
Alle vores formularer er veganske, hvilket betyder: - produceret uden animalske produkter, biprodukter eller andet af animalsk oprindelse. - ingen former for dyreforsøg af N.A.E på initiativ af virksomheden eller på vegne af denne, som foreskrevet i loven.

BLIV INSPIRERET AF N.A.E UNIVERSE